Usluga

  • Home
  • Štampa
  • Plakati
SAMOLJEPLIVI PLAKATI
PROZORSKI PLAKATI
BACKLIGHT PLAKATI
BILBORDI BANERI MEGABORDOVI

Plakat je u sretnom položaju između letka i jumbo plakata. Po svojoj prirodi trebao bi privući pozornost s distance međutim sve

se više koristi kao menu prenakrcan podacima tako da sve više liči letku, a ne jumbo plakatu. Obratite pažnju na slijedeće:

Grafički dizajn plakata

Dizajn plakata koristeći najmodernije, najnaprednije dizajnerske tehnologije da vam daju najuočljivije boje na najvećim mogućim detaljima. Dizajnirajte sopstveni plakat za svoju dnevnu sobu ili sobu u domu. Razmenite mišljenja, reklamirajte svoju firmu ili postavite slike svoje porodice, omiljeni artwork ili interesantne dizajn radove.

Efektan plakat

Pismolik d.o.o. ima tim odličnih grafičkih dizajnera. Naši iskusni dizajneri će dizajnirati Vaše plakate sa atraktivnim tekstom, divnim slikama i grafikom. Veličina fonta i tip fonta na našem dizajnu plakata su lako čitljivi za ljude koji prolaze. Uvjeravamo vas da naš dizajn plakata će vam pomoći da postignete svoje marketinške ciljeve.

Za samo četiri radna dana završavamo kompletan dizajn plakata, gdje su prvi koncepti dostupni već drugog dana. Mnogi od naših klijenata su veoma zadovoljni sa našim uslugama i koliko izlazimo u susret. Pomoći ćemo vam da ispunite sve svoje potrebe koje se nalaze u okviru vašeg budžeta.

Primjeri plakata