O nama

Awesome Image
Awesome Image
Awesome Image

Dobićete savršen
dizajn za vaš
posao.

PISMOLIK d.o.o. na bosanskohercegovačkom tržištu datira preko 50 godina. Osnovano je za rad na osposobljavanju i zapošljavanju osoba hendikepiranog sluha i govora i upravo danas imamo preko 80% zaposlenih lica sa invaliditetima. Bez obzira na invalidnost uposlenih, firma PISMOLIK d.o.o. na čelu sa direktoricom Amrom Beranek, profesionalno obavlja sve svoje usluge, baš zbog toga što su ti ljudi osposobljeni da kvalitetno i profesionalno obavljaju svoj posao. Iza našeg rada stoji naša referenc lista koja je najbolji pokazatelj da smo danas u Bosni i Hercegovini prvi u obavljanju svoje djelatnosti. Želimo da istaknemo kako pratimo sve trendove na tržištu i da bi bili u prilici da odgovorimo na sve vaše zahtjeve koje postavljate pred nas, napominjemo da radimo sa vrhunskim računarskom i pratećom opremom za obavljanje poslova grafičkog dizajna, te offset, tampon i sito štampanju za vlastitu štampu ili dodatno štampanje na razne artike, koje nam pomažu da i najpreciznije stvari uradimo besprijekorno. Godinama smo marljivo skupljali poslovno iskustvo, koji su temelj našeg poslovanja. Unutar naše firme, stručni djelatnici pažlivo će saslušati svaku Vašu ideju te zajdeno sa Vama, odabrati najbolji put do Vašeg proizvoda. Za sve usluge nudimo besplatan dizajn i idejno rješenje, a sve to uz garanciju od 1 do 5 godina. Kvalitet naših usluga prepoznali su mnogi, uvjerite se i Vi, jer:


TRADICIJA I ISKUSTVO, GARANT SU NAŠEG KVALITETA

Ukoliko trebate savjet, konsultujte se s nama jer mi smo tu radi vas. Budite i vi prvi u svom poslu kao što smo mi u svome.

Lična Karta

OPIS: PISMOLIK d.o.o. društvo sa ograničenom odgovornošću, za osposobljavanje i zapošljavanje osoba hendikepiranog sluha i govora, postoji i radi preko 50 godina.
Adresa: Edhema Mulabdića br.1
Upisano u Registar broj:
UF/I-2102/03 Kantonalni Sud Sarajevo
Naš ID broj:
4200726790004
Naš PDV broj:
200726790004
Poreski broj:
01841500
Žiro račun:
UNION BANKA D.D. Sarajevo - 1020290000002870
Žiro račun:
RAIFFEISEN BANK D.D. Sarajevo - 1610000050780093
Direktorica: Amra BERANEK