Usluge

  • Home
  • Reklamni proizvodi
  • LED reklame

 

LED diode su najnovija tehnologija rasvjete reklama. Za razliku od neonskih i fluo cijevi za rasvjetu, LED diode su puno fleksibilnije što se tiče mogućnosti izrade jer gotovo da ne postoji reklama koju nije moguće osvijetliti ovom tehnikom. Totemi, samostojeća slova te svjetleći displeji najčešći su izbori za korištenje led dioda.

Vjerovatno najveća korist led dioda u odnosu na tradicionalne sistemee rasvjete su potrošnja i dugovječnost. Ušteda na struji reklame osvijetljene led diodama (u odnosu na klasičan sistem) sama zna isplatiti izradu cijele reklame i to kroz samo 3-4 godine! Druga bitna korist je postojanost, dok neonskim i fluo lampama nakon 3-4 godine intenzitet padne na 60-70% originalnog sjaja, led diode i dalje svijetle sa više od 95% intenziteta - osiguravajući reklami da ostane jednako impresivna.

PISMOLIK d.o.o.  je jedan od rijetkih proizvođača na bh tržištu koji je usvojio led tehnologiju i kvalitetno je postavlja tako da Vam ostavljamo mogućnost da nam se obratite sa povjerenjem.