Usluge

  • Home
  • Reklamni proizvodi
  • CITY LIGHT

City light je (svjetleća) reklamna vitrina koja je namijenjena isticanju reklamnih poruka, u svrhu komercijalnog reklamiranja i oglašavanja te za isticanje plakata kulturnog sadržaja, plana grada ili drugog orijentacijskoga plana. City light mora biti izrađen od trajnog materijala, a može biti jednostrani ili dvostrani, svjetleći ili nesvijetleći. City light je jako efektan i atraktivan način marketinške prezentacije jer je uočljiv danju i noću, obično na poželjnim lokacijama koje su vidljive velikom broju prolaznika/potencijalnih klijenata.

Obično se izvodi u standardiziranim dimenzijama zbog formata oglasa koji se u njega stavljaju, koji se mogu napraviti i u dimenzijama po želji. Za izradu se najčešće koristi nehrđajući čelik (prokrom/inox) zbog otpornosti na vanjske utjecaje, dok debelo sigurnosno kaljeno staklo predstavlja dobru zaštitu od uništavanja, no mogu se koristiti i alternativni materijali. Jednostavan je za održavanje, jer se ovir lako odvoji ako treba očistiti staklo iznutra.

Ukoliko vam je potrebna pomoć glede plakata koji želite staviti u city light okvir i tu Vam možemo pomoći jer radimo i štampanje velikih formata.

Naš stručni tim stoji Vam na raspolaganju, obratite nam se s povjerenjem.